Nu är TIDOMAT PW32 version 9.0 här!

TIDOMAT PW32 version 9.0 har en hel del nyheter och förbättringar. 

Några exempel är:

  • Skapa smartONE-dörrar via grafisk konfiguration. Kräver SLX 3.08 eller högre.
  • Skapa grafisk dokumentation för SLX och samtliga anslutna tillträdespunker. Kräver SLX 3.08 eller högre.
  • Sök menyobjekt eller funktioner.
  • Skapa personmall från en tillträdesplan.
  • Öppna nytt fönster med valt objekt. Flera extra fönster kan öppnas.

Samtliga nyheter finns att ladda ner här på tidomat.se.   

 Miljonorder till Biab Larm

Biab Larm har fått förtroende att leverera säkerhet till Kv. Samariten 1 i Tumba, beställningen innefattar brandlarm från Securiton. Projektet kommer att fortlöpa fram till maj 2019.

BIAB söker säkerhetstekniker och servicetekniker

Nu söker vi dig som vill jobba med alla typer av säkerhet i ett företag där utvecklingsmöjligheterna är stora.

BIAB har sedan starten 1988 tagit hand om våra kunders säkerhet. Våra kunder är alla typer av företag, stat och kommun samt privatpersoner. Vi har med vår breda kompetens varit en aktör att räkna med ända sedan starten och kommer att fortsätta vara det. 

http://www.biablarm.se/om-biablarm/jobba-hos-oss/


Ni sköter väl Ert Systematiska Brandskyddsarbete

Systematiskt brandskyddsarbete (SBA) handlar om att förebygga brand och förhindra eller begränsa skador till följd av en brand. Ett regelbundet SBA ger dig kontroll över din anläggning.

I lag (2003:778) om skydd mot olyckor står det att ägare och nyttjanderättshavare av byggnader eller andra anläggningar ska vidta de åtgärder som behövs för att förebygga brand och för att förhindra eller begränsa skador till följd av brand.

BIAB Larm kan hjälpa Er att utföra den systematiska brandskyddsarbetet, genom att vi hjälper Er säkerställer Ni att brandskyddsåtgärder vidtas och underhålls på ett effektivt sätt.


Nöjd kund undersökning

Vi inleder 2019 med att fråga våra kunder vad NI tycker om oss

Klicka HÄR för att komma till undersökningen.Har du kontrollerat brandvarnaren?

Idag är det nationella Brandvarnardagen, så lägg in den första december i kalendern redan nu så att du inte glömmer till nästa år.

nu börjar ljusen tändas i alla hus och glöggen tas fram, den första December är nationella brandvarnardagen det är den dagen vi skall prova våra brandvarnare.

För att prova brandvarnaren så trycker vi in test knappen och håller den inne i cirka 5 sekunder så att vi hör att den fungerar, självklart så bytes batteriet ut om det är dåligt.

Om ni saknar brandvarnare i huset så kan du självklart beställa det från BIABLARM, med fördel så väljer du en brandvarnare med radiolänk, det vill säga om en börjar tjuta så tjuter alla andra också det är därför lämpligt att placera en brandvarnare i sovrummet så att man hinner vakna om olyckan skulle vara framme,

ett annat bra skydd är att ha en brandsläckare både i hemmet och på kontoret eller varför inte en i bilen också, vi säljer alla typer av släckare som uppfyller era krav. Varför inte beställa och ge bort i present till era nära och kära eller varför inte till er personal.

klicka här för att göra en beställning

  


Varför skall du använda dig av ett certifierat företag?

Varför skall man använda sig av certifierade företag? och varför är det viktigt för dig som kund att ställa krav på certifiering

"Certifiering är ett bevis på omfattande kunskap och kvalitet vilket innebär att man frivilligt ställer högre krav på sin verksamhet än de aktörer vilka inte är certifierade"

SBSC är ett Certifieringsorgan för brand och säkerhetsområdet, och har nu publicerat en folder om varför man skall använda sig av certifierade företag över de som inte innehar certifikat, klicka på länken för att läsa hela foldern.

Klicka här


Nu behöver vi mer personal till vårt kontor!

BIAB Larm söker Administratör/CAD-ritare

Du kommer att ha hand om dokumentationen som krävs för varje anläggning och se till att det flyter på kontoret i övrigt.

Du ska kunna arbeta i CAD LT 2014 (minst gått grundkurs), ha mycket god datavana samt ha lätt att lära dig nya dataprogram.

För att läsa hela annonsen klicka HÄR

Skicka ansökan via e-mail eller post senast 31/12, Tillträde snarast

Med vänliga hälsningar 

BIAB Larm


Vi är stolta över att kunna leverera Axema till våra kunder

Se nedan vad axema kan leverera

VAKA är vårt egenutvecklade passersystem som sedan lanseringen 2011 installerats på över 10 000 dörrar. VAKA utmärker sig genom en unik systemuppbyggnad såväl som på en lång rad innovativa funktioner.

Med VAKA slipper du kravet på separat server/dator för att driftsätta systemet, inte heller krävs någon licenshantering eftersom allt är inbyggt i systemet. Allt detta sparar dig mycket tid och pengar, från att komma igång till den fortlöpande driften.

Fördelar för användarna:

Talade instruktioner spelas upp i inbyggda högtalare för hur du passerar en dörr eller byter PIN-kod. Allt står även i klartext i displayen.

Slå på/av inbrottslarm. Det kan inte bli enklare - talmeddelande säger hur du skall göra parallellt med klartext i displayen.

Allt-i-ett där du får ett passersystem, kodlås, porttelefon och postens IR i en och samma läsarterminal.

Anpassad för funktionshindrade. Du kan enkelt ställa in dörröppningstiden och styrningen av dörrautomatiken så att tiden och sättet för passage anpassas för varje användare.

Porttelefonen - där du väljer om besökare vid porten skall ringa till din fasta hemtelefon, din mobiltelefon eller till en bärbar Gigaset telefon.   

Webbklienten - där du enkelt administrerar systemet, lägger till/tar bort användare, tilldelar behörigheter etc.

Tagg/bricka istället för nycklar. Du slipper problemet att behöva byta lås om någon tappar bort sina nycklar. När man tappar en tagg så behöver du bara spärra eller ta bort den i systemet och tilldela användaren en ny med ett par knapptryckningar, sen är det klart. Det sparar både tid och pengar.

Ha koll på vem som har tillträde till gemensamma utrymmen, och när.ATS 3500 ch 4500 Godkända i Larmklass 2 och 3

Då var Larmklass 3 certifieringen klar på våra senaste centralapparater i marknadens mest flexibla säkerhetssystem Advanced. 

Advanced är det kompletta säkerhetssystemet anpassat för dels bostad eller kontor dels till de mer krävande integrerade projekten med stora krav på styrningar, funktioner, larmöverföring etc. 

Med sina 512 sektioner, 64 larmområden och 64 kortläsare täcker den upp de mesta kraven som ställs på denna typ av projekt. 

I och med detta är ATS Advanced centralerna godkända i Larmklass 2 och 3 tom 2021-10-02. 

Klicka här för mera information