Klart, Färdigt, GÅ...

Färdiginstallerat VMS system

Färdiginstallerat Wisenet Wave VMS system redo att ta sig an alla era kameror.

Intresserade eller om ni behöver hjälp, hör av er vi finns på plats.

Telefon: 08-578 980 00 

Mail: info@biablarm.se
Varmt välkommen Anton!

Vi välkomnar Anton till vårt team. Vill du också bli en av oss? Välkommen med din ansökan. Mail: jobb@biablarm.se

 


Midsommar

Vi önskar våra kollegor, kunder och leverantörer en härlig, solig och fantastisk midsommar!

Om hjälp behövs nås vi på 0857898000 🌞Nytt ramavtal Lås

Avtal tecknat med Salems Kommun för Lås och Låstjänster, avtalet gäller under 2år med möjlighet till förlängning 1+1år. Biab Lås & Larm tackar för förtoendet!Ny kollega

Så glad att meddela att Lamin har kommit tillbaka till oss! Varmt, varmt välkommen Lamin!
Nytt RAMavtal

Nynäshamn Kommun tecknar ett 3 årigt avtal med Biab Lås & Larm AB. Avtalet omfattar installationer av säkerhetssystem. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett långt samarbete!


Ny tekniker!

Idag välkomnar vi Olle till Biab Lås & Larm!


BIAB Lås & Larm söker Serviceledare

BIAB Lås & Larm är i ett expansivt läge och därför söker vi nu en serviceledare inom elektroniska säkerhetssystem.

BIAB Lås & Larm är i ett expansivt läge och därför söker vi nu en serviceledare inom elektroniska säkerhetssystem. Du kommer att vara stationerad på vårat kontor i Tullinge.

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö.

Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

 

Läs mer här och välkommen med din ansökan.

http://www.biablarm.se/om-biablarm/jobba-hos-oss/2021_Serviceledare/BIAB Lås & larm fortsatt samarbetspartner

BIAB Lås & larm fortsätter samarbeta med Tumba Hockey även över denna säsong.

- Vi är glada att BIAB Lås & larm, förutom att installera EVVA AIrKey, också säkerställer att vi har en bra support på det nya låssystemet under säsongen, säger Stefan Grahn från Tumba Hockey marknad. 

Läs hela nyheten på:

www.svenskalag.se/tumbahockey/nyheter/1571942/biab-las-larm-fortsatt-samarbetspartner


BIAB Lås och Larm blir Milestone GULD Partner

BIAB Lås & Larm har nu blivit utnämnd till guldpartner inom Milestones Partnerprogram.

BIAB Lås & Larm har nu blivit utnämnd till guldpartner inom Milestones Partnerprogram genom att utmärka sig gällande välutbildad personal och kundanpassade lösningar. 

De företag som blir partners till Milestone på guldnivå får tillgång till förmåner, incitamentsprogram samt extra resurser.

Läs mer om Milestone's VMS system här.Ni sköter väl Ert Systematiska Brandskyddsarbete

Systematiskt brandskyddsarbete (SBA) handlar om att förebygga brand och förhindra eller begränsa skador till följd av en brand. Ett regelbundet SBA ger dig kontroll över din anläggning.

I lag (2003:778) om skydd mot olyckor står det att ägare och nyttjanderättshavare av byggnader eller andra anläggningar ska vidta de åtgärder som behövs för att förebygga brand och för att förhindra eller begränsa skador till följd av brand.

BIAB Larm kan hjälpa Er att utföra den systematiska brandskyddsarbetet, genom att vi hjälper Er säkerställer Ni att brandskyddsåtgärder vidtas och underhålls på ett effektivt sätt.


Har du kontrollerat brandvarnaren?

Idag är det nationella Brandvarnardagen, så lägg in den första december i kalendern redan nu så att du inte glömmer till nästa år.

nu börjar ljusen tändas i alla hus och glöggen tas fram, den första December är nationella brandvarnardagen det är den dagen vi skall prova våra brandvarnare.

För att prova brandvarnaren så trycker vi in test knappen och håller den inne i cirka 5 sekunder så att vi hör att den fungerar, självklart så bytes batteriet ut om det är dåligt.

Om ni saknar brandvarnare i huset så kan du självklart beställa det från BIABLARM, med fördel så väljer du en brandvarnare med radiolänk, det vill säga om en börjar tjuta så tjuter alla andra också det är därför lämpligt att placera en brandvarnare i sovrummet så att man hinner vakna om olyckan skulle vara framme,

ett annat bra skydd är att ha en brandsläckare både i hemmet och på kontoret eller varför inte en i bilen också, vi säljer alla typer av släckare som uppfyller era krav. Varför inte beställa och ge bort i present till era nära och kära eller varför inte till er personal.

klicka här för att göra en beställning