BIAB Lås & Larm söker en Teknisk säljare

BIAB Lås & Larm är i ett expansivt läge och därför söker vi nu en teknisk säljare.

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö.

Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen

i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

 

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner som subventionerad rikskupongkort, friskvård, tjänstepension m.m. samt arbetar aktivt med vidareutbildningar för anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling.

 

Som teknisk säljare kommer du att ha ansvar för affärsrelationer till såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med BIAB Lås & Larm produktportfölj. Rollen som säljare innebär att man är företagets ansikte utåt. Arbetet är till stor del individuellt och du kommer att ha ansvar för uppföljning och kundaktiviteter.

 

För att lyckas med uppdraget behöver du erfarenheter från säkerhetsbranschen, som person är du drivande och du är målinriktad som tar ansvar och leder försäljning framåt på bästa sätt. Du skall ha förmågan att identifiera kundens unika behov för att kunna skapa bra säkerhetslösningar. För rollen är goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

 

Krav för tjänsten:

 - Erfarenhet från säkerhetsbranschen

 - Tekniska kunskaper - Erfarenhet av sälj

 - Produktkännedom

 - Goda kunskaper i svenska tal och skrift

 

Meriterande för tjänsten:

- Erfarenhet av kalkylering

- Erfarenhet av projektering

- Relationsbyggare

- Ett etablerat kontaktnät

Då vi arbetar med säkerhet och säkerhetsklassade anläggningar krävs svenskt medborgarskap. Vi gör även ett obligatoriskt utdrag ur belastningsregistret innan anställning.

För ytterligare upplysningar kontakta Marie Snidare, telefon 08-578 980 61 eller skicka mail till jobb@biablarm.se

Mejla din ansökan till jobb@biablarm.se