Bildresultat för ny karriär

Behörig Ingenjör Brandlarm / Projektledare

Behörig ingenjör brandlarm / projektledare

Vi är alltid intresserade av duktiga människor som vill jobba hos oss! Just nu söker vi efter en projektledare som är Behörig Ingenjör Brand.

Du får stora möjligheter att påverka ditt egna arbete och vara delaktig i företaget som ”en spindel i nätet” och som vi tror kan vara både stimulerande och utvecklande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara projektledare för små och stora projekt. Din roll innebär också att, i nära samarbete med ledande montör, vara arbetsledare för de montörer som arbetar i projekten.

Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget och självklart för att hålla en löpande, god kontakt med våra uppdragsgivare.

Du jobbar också med planering och internrapportering kring dina projekt.

Din bakgrund och kompetens

Du är en person som har lätt för att se och förstå helheter, du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materialval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning. Ansvar, inkl. budgetansvar och ledarskap är något du trivs med, du är självständig och initiativtagande och vet att det yttersta ansvaret för en nöjd beställare alltid är ditt – att göra och genomföra goda affärer är därför en av dina drivkrafter!

Du har en grundkompetens inom antingen elinstallation eller svagström.

Du har förmodligen jobbat några år i branchen och byggt upp kunskap av något -/några av dom system vi jobbar med hos Biablarm t.ex. RCO, Vanderbilt, Securifire, Eltek, Galaxy, Schrack, SPC, Tidomat, Axema, Aptus m.m.

Du har erfarenheter av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet.

B-körkort är ett krav liksom grundläggande datorkunskaper (de vanligaste Office-programmen och Outlook).

Lön, ersättning och förmåner:

Månadslön

Möjlighet till förmånsbil

Mobiltelefon

Dator

Och de verktyg du behöver

Arbetstid/Varaktighet:

Heltid/Tillsvidare

Välkommen med din ansökan!

Ansökningar kan skickas till jobb@biablarm.se med ”Ansökan Behörig Ingenjör Brand” i ämnes raden.