Vi söker Säkerhetstekniker

Vi söker nu efter en nya lagspelare till vårt teknikteam.

Vi söker dig som är utbildad elektriker i grunden eller säkerhetstekniker. Du bör ha god erfarenhet av arbete inom el, gärna med inriktning på säkerhetsinstallationer eller praktiska kunskaper som BIABLARM bedömer som motsvarande.  Vi tror att du är social, lyhörd och självgående, men även att du vill kunna bidra till teamets framgång genom att samarbeta med kolleger. 

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgift är att på uppdrag av våra kunder utföra om- och tillbyggnationer av kunders larm-, passage, brand eller CCTV anläggning. Samt nyinstallationer av anläggningen.

I dina arbetsuppgifter ingår även felavhjälpande underhåll, reparationer och mindre installationer samt skötsel av tekniska installationer. I rollen ingår att säkerhetsställa att myndighetskrav inom de olika segmenten uppfylls.

Som anställd på BIABLARM kommer du att arbeta med säkerhetssystem från ledande leverantörer till exempel Vanderbilt, UTC fire and security, Safetyline och RCO. Arbetet hos BIABLARM är varierande och har en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom professionen. Detta ställer krav på självständighet och eget ansvar.

Vem är du?

Som person är du kreativ och problemlösande. Du är självgående och handlingskraftig i att se vad som behöver göras utifrån vad arbetssituationen kräver. Vi söker dig som är initiativrik och serviceinriktad, med förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du kan arbeta självständigt såväl som i team med andra. Teknikintresset ser vi som en självklarhet!

Vi ser dig som en person som är noggrann, punktlig och kan ha ett bra kundbemötande. Vi söker med andra ord efter någon som är intresserad av att serva kunden och se dess behov.
Erfarenhet av teknikrelaterade arbetsuppgifter är klart meriterande. Även erfarenhet från byggbranschen är meriterande då vi även arbetar med bygglarm.

Körkort B är ett krav.

Förutsättning för en anställning är att du som sökande får ett godkännande vid kontroll hos Rikspolisstyrelsen.

För ytterligare upplysningar

Kontakta Tony Wallenius, telefon 08-578 980 00 eller skicka mail till jobba@biablarm.se

Mejla då din ansökan till jobba@biablarm.se