BIAB Larm söker CCTV/ Nätverkstekniker

BIAB Larm är i ett expansivt läge och därför söker vi nu en CCTV / Nätverks tekniker. BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling.

Som CCTV / Nätverkstekniker kommer du att ansvara för montering och driftsättning av kamerasystem. Du kommer också att utföra installation, underhåll, felsökning samt utökning av servrar, mjukvara, IT-nätverk och kameror. Du kommer att vara en viktig länk mellan Biab Larm och våra kunder samt leverantörer. Du utgår från kontoret i Tullinge alternativt hemifrån.  I tjänsten finns stora möjligheter att utvecklas, både personligen och inom företaget. 

 För att lyckas med uppdraget behöver du erfarenheter från liknande bransch eller är  nätverks/ supportspecialist som vill prova på något nytt. Som person är du drivande och du är en naturlig ledargestalt som tar ansvar och leder uppdragen framåt på bästa sätt. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Om dig

Kunnig inom data, IT eller nätverk

Kunnig att förstå mjukvara

Kunnig inom TCP/ IP

Kännedom om Lan-tekniken och konfiguration

Då vi arbetar med säkerhet och säkerhetsklassade anläggningar krävs svenskt medborgarskap. Vi gör även ett obligatoriskt utdrag ur belastningsregistret innan anställning.

 Urvalet sker löpande skicka din ansökan idag!

Ansökan inkl. CV skickas till ansokan@biablarm.se med ”Ansökan CCTV / Nätverkstekniker” i ämnes raden.

Har du några frågor? Kontakta gärna oss på 08-578 980 00 eller ansokan@biablarm.se