BIAB Larm söker elektriker som är redo för nya utmaningar

BIAB Larm är i ett expansivt läge och därför söker vi nu säkerhetstekniker inom elektroniska säkerhetssystem. Du kommer att utgå från vårt kontor i Tullinge. BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

BIAB satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling.

Som säkerhetstekniker kommer du att sköta installation, service och driftsättning av  brandlarm, inbrottslarm, CCTV, passagesystem samt annan säkerhetsutrustning hos våra kunder. Du kommer att vara en viktig länk och ansiktet utåt mellan företaget och våra kunder.

För att lyckas med uppdraget behöver du erfarenheter från liknande bransch och att du är teknikintresserad, kan grunder i IT, serviceinriktad, kan hantera intensiva arbetstoppar och har bra samarbetsförmåga. Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat samt kunskap i engelska då vissa manualer är på engelska.

Då vi arbetar med säkerhet och säkerhetsklassade anläggningar, tar vi obligatorisk utdrag ur belastningsregistret innan anställning samt svenskt medborgarskap krävs.

Urvalet sker löpande skicka din ansökan idag!

Ansökan inkl. CV skickas till ansokan@biablarm.se med ”Ansökan ”Elektriker” i ämnesraden.

  

Har du några frågor? Kontakta gärna oss på 08-578 980 00 eller ansokan@biablarm.se