BIAB Larm söker Serviceplanerare

BIAB Larm är i ett expansivt läge och därför söker vi nu en serviceplanerare inom elektroniska säkerhetssystem. Du kommer att vara stationerad på vårat kontor i Tullinge. BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

 BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling.

 Som serviceplanerare kommer du vara ansvarig för bemanningen och bokning av den personal som arbetar med BIAB Larm:s olika service- och underhållsavtal. Du kommer att vara en viktig länk som håller ihop samarbetet mellan tekniker, kunder och leverantörer. I tjänsten ingår att planering, administrera serviceorder i vårt affärssystem Jeeves och en stor del av arbetet sker via telefon och mail. Du har daglig kontakt med kunder och verkar aktivt för att utveckla service- och underhållsavtalen. Du sitter med i bemannings- och planeringsmöten där du tillsammans med projektledarna på företaget fördelar arbetet mellan teknikerna. I tjänsten finns stora möjligheter att utvecklas, både personligen och inom företaget.

 För att lyckas med uppdraget behöver du erfarenheter från en liknande bransch och en viss teknisk, kompetens gärna från säkerhetsbranschen vilket är meriterande men ej ett krav. Som person är du drivande och du är en naturlig ledargestalt som tar ansvar och leder serviceplaneringen framåt på bästa sätt. Servicekänslan sitter i ryggmärgen och du har ett intresse av att hjälpa kunder och medarbetare. Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat samt har en vana att hantera Officepaketet.

Då vi arbetar med säkerhet och säkerhetsklassade anläggningar krävs svenskt medborgarskap. Vi gör även ett obligatorisk utdrag ur belastningsregistret innan anställning.

 Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Urvalet sker löpande skicka din ansökan idag!

Ansökan inkl. CV skickas till ansokan@biablarm.se med ”Ansökan Serviceplanerare” i ämnes raden.

 Har du några frågor? Kontakta gärna oss på 08-578 980 00 eller ansokan@biablarm.se