Vi söker Servicetekniker

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgift är att på uppdrag av våra kunder utföra tillsyn av kunders larm-, passage-, brand- eller CCTV-anläggningar. Detta för att anläggningen ska uppfylla de krav och funktioner som de avser. I rollen ingår att säkerhetsställa att myndighetskrav inom de olika segmenten uppfylls.

Som servicetekniker är du specialist inom ditt yrkesområde. Det innebär att se till att underhåll, reparationer och mindre installationer genomförs i enlighet med kundens behov.

I dina arbetsuppgifter ingår felavhjälpande underhåll, reparationer och mindre installationer samt skötsel av tekniska installationer. Du kommer även att verka som stöd vid om-, till- och nybyggnadsprojekt. I arbetsuppgifterna ingår också support, stöd och nära kontakt med kunder och brukare.

Vem är du?

Som person är du kreativ och problemlösande. Du är självgående och handlingskraftig i att se vad som behöver göras utifrån vad arbetssituationen kräver. Vi söker dig som är initiativrik och serviceinriktad, med förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du kan arbeta självständigt såväl som i team med andra. Teknikintresset ser vi som en självklarhet!

Vi du är noggrann, punktlig och kan ha ett bra kundbemötande. Med dessa egenskaper tror vi du kan bidra till stor framgång hos våra kunder. Vi söker med andra ord efter någon som är intresserad av att serva kunden och se dess behov.

Som anställd på BIABLARM kommer du att arbeta med säkerhetssystem från ledande leverantörer till exempel Vanderbilt, UTC fire and security, Safetyline och RCO. Arbetet hos oss är varierande och har en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom professionen. Detta ställer krav på självständighet och eget ansvar.

Tidigare erfarenhet som servicetekniker/installatör/montör inom säkerhetsbranschen är önskvärda men inget krav, liksom grundläggande IT-kunskap.
Körkort B är ett krav.

Förutsättning för en anställning är att du som sökande får ett godkännande vid kontroll hos Rikspolisstyrelsen.

För ytterligare upplysningar

Kontakta Tony Wallenius, telefon 08-578 980 00 eller skicka mail till jobba@biablarm.se

Mejla då din ansökan till jobba@biablarm.se