9Solutions

Trygghetslarm från 9Solutions erbjuder en kostnadseffektiv lösning för överfallslarm, bråklarm, patientlarm, vårdlarm, demenslarm, spårning av inventarier och värden, Trygghetslarm i ordinärt boende och många fler applikationer. 

Systemet bygger på Bluetooth Low Energy enheter av senaste teknologi. Ingen kabeldragning krävs då systemet är helt trådlöst och kommunicerar via noder som i sin tur kommunicerar med en molntjänst  SaaS  Software As A Service Ni administrerar ert system via ett webgränssnitt som heter Smooth och kan logga in från vilken dator som helst med tillgång till Internet,  IPCS 9Solutions erbjuder också möjlighet att skicka larm till smartphones i en mjukvaruapplikation för att enkelt och effektivt kunna hantera larm från anställda i en butik eller patienter när personalen är på språng!

9Solutions levererar en lösning för realtidslokalisering och en applikationsplattform som förbättrar de anställdas säkerhet, effektivitet och utnyttjande av tillgångar. Tillsammans med 9Solutions erbjuder vi enkla och användarvänliga lösningar med träffsäker positionering, enkel installationsprocedur,  låga underhållskostnader och ett öppet programmeringsgränssnitt. 9Solutions  team arbetar ständigt på att proaktivt hantera utmaningar som kan övervinnas med användning av lösningar som bygger på IPCS teknik.

IPCS från 9Solutions är en Real Time Locating Solution och applikationsplattform som möjliggör realtidsspårning av IPCS taggar och andra Bluetooth-enheter, t.ex. kompatibla mobiltelefoner. Med stöd från vår partner 9Solutions kan vi erbjuda en mångsidig infrastruktur för effektiv positionsövervakning inomhus, inklusive hårdvara och programvara samt de tjänster som krävs för att använda, hantera och övervaka systemet.

Installationen av IPCS ­systemet är enkel och kostnadseffektiv. En aktiveringsnyckel och en nätverkskabel kopplas till IPCS CCU och när den ansluts till elnätet kopplas enheten på och ansluter sig till molntjänsten. IPCS noder monteras i dom områden som önskar övervakas. Alla övriga konfigurationer utförs automatiskt när programvaran identifieras av enheten och när den sista noden har installerats är systemet klart att användas. Det är lätt att utöka installationen. Fyra programuppdateringar per år är inkluderade i priset för systemet. Detta gör att systemet alltid är uppdaterat och du får automatiskt tillgång till de senaste funktionerna.


Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig! Vi har svar på alla dina frågor om våra produkter och tjänster. Ring oss på 08-578 980 00 eller mejla till offert@biablarm.se. Du kan även skicka en offertförfrågan.